Hoe werkt het?

Voetballimo.nl

De rit

Van Eindhoven naar Groningen, van Enschede tot Alkmaar, Jullie worden door de Rebelse limousine thuis opgehaald en naar de gewenste wedstrijd of evenement gebracht!

Tijdens de rit kunnen jullie bier, wijn en frisdrank drinken. Er zijn 2 tv’s, een iPad en een multiplayer aanwezig. Jullie kunnen films via Netflix kijken en via je eigen USB-stick naar de geliefde muziek luisteren. Via streaming is het mogelijk om voetbalwedstrijden via jouw FOX of ZIGGO abonnement te bekijken.

De Limousine stopt om de 45 / 60 minuten voor een plas- en rookpauze. Ongeveer 1 uur voor aanvang van de wedstrijd arriveren jullie bij het stadion en ongeveer 1 uur na de wedstrijd zal de Rebelse limo weer op een afgesproken plaats klaarstaan voor vertrek. Bij wedstrijden in het buitenland kan een hotelovernachting inbegrepen zijn en kunnen jullie ook naar een discotheek, kroeg of andere bestemming gebracht worden.

Voor wie?

Voor 6, 7 of 8 personen die graag onbezorgd in stijl naar een voetbalwedstrijd willen reizen. De limousine van voetballimo.nl is ook te boeken voor vervoer naar festivals, concerten, feesten en partijen (prijs op aanvraag).

Wat inbegrepen?

De wedstrijdkaarten, drank tijdens de rit (bier, wijn en frisdrank), de eventuele overnachting in een hotel en de verzekering.

Welke wedstrijden en/of evenementen?

Bekijk onze pagina aanbod wedstrijden.

Wil jij toch liever met het vliegtuig of je eigen auto naar een wedstrijd in het buitenland? Geen probleem. Boek dan een trip via onze partner www.sensatiereizen.nl  

** Alle genoemde bedragen zijn gebaseerd op maximaal 400 km vanaf start en eindpunt van de limousine, standplaats in Baarle-Nassau. De eventuele meerprijs voor extra te rijden kilometers wordt door ons aan jou gecommuniceerd zodra de exacte route inclusief ophaal adres /extra tussenstops / retour adres bij ons bekend is. Je ontvangt van ons te allen tijden een voorstel op maat.

Interesse?

Wil jij graag met jouw maten of vriendinnen in stijl naar een voetbalwedstrijd of evenement? Twijfel dan niet en kies voor Voetballimo.nl! Neem contact met ons op, en ontvang een vrijblijvende offerte.

Naar contact